Besøg vores prøvehus

- Mærk stemningen i et træhus

Vil du gerne mærke stemningen, se detaljerne og høre akustikken i et træhus bygget af kvalitetsmaterialer?

Kom og besøg vores dejlige prøvehus, som ligger lige ved vores produktionshal i Kirke-Hyllinge. Her kan du få en fornemmelse af, hvilken kvalitet vores råhus er i, og hvad du kan forvente at få, hvis du vælger at bygge et hus i samarbejde med Byg Selv Huse A/S.

Prøvehuset er et vinkelhus på 145 m2, bygget som helårshus eller helårssommerhus, og det er bygget efter de gode gamle traditioner fra Sverige. Det er møbleret og indrettet som et klassisk familiehus, så du kan få det bedst mulige indtryk af, hvordan et træhus ser ud.

I prøvehuset mærker man virkelig den gode stemning, som et træhus giver.

Hvert Byg Selv Hus er unikt

Vores prøvehus er et eksempel på, hvordan et Byg Selv Hus kunne se ud, når det er færdigt. Men hvert Byg Selv Hus er unikt – og fordi du selv har været med til at tegne dit Byg Selv Hus, er det 100 % tilpasset dine ønsker og behov.

Det råhus, vi leverer til dit Byg Selv Hus, bliver bygget i vores store produktionshal, hvor alle materialer er tørre. Vinduer og døre er monteret på ydervæggene, så alt er vandtæt og klar til at blive sat op ude på byggegrunden. Det betyder, at dit råhus kan sættes op og lukkes på bare tre dage.

Ydervæggene er meget fleksible, så vinduer og døre kan placeres, lige hvor du ønsker, og vi leverer ydervægge både med og uden beklædning, alt efter hvad du ønsker.

Få inspiration til dit eget Byg Selv Hus

Du kan næsten ikke undgå at blive inspireret, når du træder ind i vores prøvehus – men det er det, der er hele pointen! På den måde bliver det nemmere for dig at visualisere, hvordan dit unikke Byg Selv Hus skal se ud.

Ønsker du at se prøvehuset? Skriv til kim@bygselvhuse.dk og aftal et møde.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92