Byg dit drømmehus

-​Få et hus, der lever fuldstændigt op til dine behov og ønsker

Drømmer du om et hus, der kan rumme dine behov? Et hus, der lever op til alle dine præferencer? Et hus, der er er miljøvenligt med et minimum af vedligeholdelse?

Så er et Byg Selv Hus nok noget for dig. Der er nemlig flere gode grunde til at bygge dit drømmehus selv:

  • ​Du kan skære op til 1/3 af prisen ved at bygge selv.
  • ​Du bestemmer ALT selv; tempoet, materialerne, håndværkerne.
  • ​Du får dit nye hus, lige som du vil have det.

Byg Selv Hus – rummer dine behov​

Måske har du brug for et ekstra værelse til en lille ny. Et hobbyrum til dine kreative udskejelser. Eller mere plads til husets teenagere. Uanset hvad, kan dit Byg Selv Hus rumme dine behov.

Hos Byg Selv Huse A/S gør vi alt for at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi starter med sammen at tegne dit drømmehus (læs mere om det her) og få en snak om dine behov og ønsker.

Hvad enten du vil bygge et helårshus, sommerhus eller anneks, har vi ekspertisen til at hjælpe dig i mål.

Byg Selv Hus – miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit​

Dit Byg Selv Hus lever op til alle gældende miljøkrav. Det er bygget af træ fra bæredygtige svenske skove. Hver gang vi fælder et træ, bliver der sået et nyt.

Faktisk kan man sige, at du er fremtidssikret på alle måder, når du bygger et Byg Selv Hus i samarbejde med Byg Selv Huse A/S:

  • ​Dit Byg Selv Hus er miljøvenligt
  • ​Dit Byg Selv Hus er energivenligt
  • ​Dit Byg Selv Hus er stort set vedligeholdelsesfrit

Når du bygger selv, får du et moderne hus, der har et lavt forbrug – og det kan mærkes på økonomien langt ud i fremtiden. Samtidig er huset stort set vedligeholdelsesfrit, så også her sparer du masser af penge og besvær.

Dit drømmehus er en refleksion af dig – din personlighed og dine præferencer. Når du bygger et Byg Selv Hus i samarbejde med os, får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på alle aspekter af dit drømmehus. Kontakt os nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med at bygge dit drømmehus.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92