Byg et helårshus

- Byg selv og få det helårshus, du altid har drømt om

Helårshuset er konstrueret til, at du kan bo i det hele året. De fleste bruger meget tid i deres helårshus, og derfor er det vigtigt, at du har et hus, som du er glad for, og som møder dine behov. Når du bygger selv, får du dit helårshus, lige som du vil have det!

Med et Byg Selv Hus bestemmer du selv, hvordan dit hus skal se ud, hvor stort det skal være, og hvilke materialer der skal bruges. Samtidig sparer du mange penge på at bygge selv, typisk omkring 25-33 %. Du kan læse mere om konceptet bag Byg Selv Huse A/S her.

Byg Selv Hus med dit personlige præg

Når du har taget beslutningen om at bygge dit eget hus, laver vi sammen en tegning af dit kommende Byg Selv Hus. Tegningen tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Samtidig får du også et uforpligtende tilbud på indkøb af materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled. Vi kalder det vores grundpakke, og du kan læse mere om den her

Du kan vælge at bygge et vinkelhus eller et længehus – du bestemmer selv, hvilken form og størrelse dit nye Byg Selv Hus skal have.

Det behøver ikke være svært at bygge et helårshus

​Går du med en drøm om at bygge dit eget hus, kan Byg Selv Huse A/S hjælpe dig godt i gang. Byg Selv Huse A/S står for alle tegninger, tekniske papirer og beregninger, så du kan koncentrere dig om at bygge det helårshus, du ønsker. Vi har mange års erfaring på området og kender til de krav og udfordringer, der er, når man bygger et helårshus.

Du behøver ikke at være håndværker for at bygge et hus, men det er en fordel, at du kan gøre nogle ting selv. Tag testen og find ud af, hvilken byg selv-type du er, og hvad du skal gøre for at komme i mål med dit Byg Selv Hus.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92