Byg et længehus

- Derfor skal dit Byg Selv Hus være et længehus

Et længehus er et hus med en rektangulær grundplan. Der er flere fordele ved at bygge et længehus:

  • ​Et længehus er nemt at placere på en grund og kan give store åbne udearealer
  • ​Et længehus er nemt at bygge
  • ​Et længehus er nemt at indrette uden spild af plads
  • ​Et længehus er familie- og handicapvenligt
  • ​Et længehus er det mest økonomiske hus at bygge, både i materialer og arbejdsløn til håndværkere

​Længehuset er nemt at disponere over, og har ingen trapper. Derfor er længehuset handicapvenligt. En niveaufri adgang gør længehuset velegnet til ældre mennesker.​

Byg selv og få det hus, du drømmer om

Skal dit nye Byg Selv Hus være et længehus?

Med et Byg Selv Hus bestemmer du helt selv, hvordan dit hus skal se ud, hvilken størrelse det skal have, og hvilke materialer du vil benytte. Med andre ord kan du få lige det helårshus eller sommerhus, du drømmer om.

Du kan spare mange penge ved at bygge selv, typisk omkring 25-33 %, men der er mange flere fordele, som du kan læse om her.

Når du har besluttet dig for, at dit Byg Selv Hus skal være et længehus, sætter vi os sammen og tegner dit længehus med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Samtidig får du også et uforpligtende tilbud på indkøb af materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled. Vi kalder det vores grundpakke. Læs mere om den her.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92