Byg et vinkelhus

- Her er fordelene ved et Byg Selv Vinkelhus

Et vinkelhus er et hus, der har et ”knæk” i grundplanen. Det vil sige, at huset danner en ret vinkel.

En af fordelene ved et vinkelhus er, at det er let at skabe et område, der ligger i læ i husets vinkel. Her er det oplagt at bygge en terrasse, hvor I kan sidde og nyde de lange sommeraftener, eller et bed, hvor planterne trives i læ for vinden.

En anden fordel er, at vinkelhuset er nemt at disponere over, og fordi der ikke er trapper, er huset også handicapvenligt. En niveaufri adgang gør huset velegnet til ældre mennesker.​

Byg selv og få det hus, du drømmer om

Skal dit nye Byg Selv Hus være et vinkelhus?

Med et Byg Selv Hus bestemmer du helt selv, hvordan dit hus skal se ud, hvilken størrelse det skal have, og hvilke materialer du vil benytte. Med andre ord kan du få lige det helårshus eller sommerhus, du drømmer om.

Du kan spare mange penge ved at bygge selv, typisk omkring 25-33 %, men der er mange flere fordele, som du kan læse om her.

Når du har besluttet dig for, at dit Byg Selv Hus skal være et vinkelhus, sætter vi os sammen og tegner dit vinkelhus med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du får også et uforpligtende tilbud på indkøb af materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled. Vi kalder det vores grundpakke, og du kan læse mere om den her. ​

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92