Kom godt i gang med et råhus i kvalitetstræ

- Råhuset gør din byggeproces nemmere og mere fleksibel

Råhuset er en stor del af dit nye Byg Selv Hus. Med vores koncept bliver det dejligt nemt for dig at få styr på dit råhus. Du skal bare beslutte, hvordan du ønsker, dit råhus skal se ud, og så klarer vi alt det grove arbejde.

Dit råhus består af:

  • ​Ydermure i kvalitetstræ (med eller uden beklædning)
  • ​Vinduer og døre i kvalitetsmaterialer, der er monteret
  • ​Spær​

Sådan får du dit råhus

VI starter hele byggeprocessen med at tegne dit Byg Selv Hus sammen med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derefter indhenter vi et uforpligtende tilbud på råmaterialer til dit råhus fra vores leverandører. Du får derfor prisen direkte fra producenten, uden fordyrende mellemled, og da vi handler stort ind, får vi gode rabatter. Vi kalder det for vores grundpakke, og du kan læse mere om den her.

Når der er styr på tegninger og materialer, går vi i gang med at bygge dit råhus.

Dit råhus leveres klar til opsætning

Råhuset bliver bygget som elementer i vores store produktionshal. Døre og vinduer er monteret i elementerne, så det hele er klar til at blive samlet, når det leveres på byggepladsen. Derfor kan du få sat dit råhus op på bare en enkelt dag og få det afdækket på 3-4 dage, så der ikke kan komme regn og sne ind.

Du står selv for at skaffe håndværkere, der kan samle råhuset, når det bliver leveret, men vi har også en byggerådgiver på byggepladsen, når dit råhus skal samles. Byggerådgiveren kender til elementerne og sørger for, at de bliver samlet ordentligt.

Et råhus i træ kan tilpasses dine behov

Træ er et utroligt fleksibelt materiale, og det betyder, at vi kan tegne og lave dit råhus, nøjagtigt som du ønsker det. Du kan helt selv bestemme, hvilken form dit Byg Selv Hus skal have, og hvor døre og vinduer skal placeres.

Men træ har mange andre fordele, som du kan læse mere om her.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92