Hvorfor bygge et træhus?

- Her er fordelene ved et Byg Selv Hus i træ

Et træhus er en bolig med et helt særligt æstetisk og stilrent udtryk. Der er en særlig hyggelig atmosfære omkring et træhus, som ikke kan opnås med et hus af mursten. Men der er mange andre fordele ved et Byg Selv Hus i træ:

·​Træ er verdens stærkeste materiale (i forhold til vægten) og kan stå imod det meste

·​Træ giver et godt indeklima og en god akustik i huset

·​Træ er det mest miljøvenlige byggemateriale i verden

Se flere fordele ved at bygge i træ her

Hos Byg Selv huse er vi altid klar til at realisere dine boligdrømme til en attraktiv pris, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp.​

Kom godt i gang med dit Byg Selv Hus

Har du fået lyst til at bygge et træhus? Så lad os holde et uforpligtende møde, hvor vi sammen tegner dit drømmehus ud fra dine ønsker og behov. Du får alle tegninger med fra mødet, så du kan komme godt i gang med at dit Byg Selv Hus. Samtidig får du et tilbud på materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled.

Vi kalder det for vores grundpakke, og du kan læse mere om den her.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92