Jeg vil bygge huse for andre

- Byg huse i samarbejde med Byg Selv Huse A/S​

Har du en (mindre) håndværkervirksomhed, og drømmer du om at kunne tage større projekter på dig? Vil du gerne bygge huse for dine kunder, men har ikke mulighed for at klare hele byggeriet selv? Så er et samarbejde med Byg Selv Huse A/S måske noget for dig.

Når du samarbejder med Byg Selv Huse A/S, får du mulighed for at tage totalentreprisen på et Byg Selv Hus, som du bygger for dine kunder. Du får dermed indtægten fra totalentreprisen samt fordelene ved at kunne udvide dit kundegrundlag og dine serviceydelser.

Du kan for eksempel:

  • Udføre forskellige tømrer- eller snedkeropgaver på huset
  • Tage kontakt til øvrige håndværkergrupper, så som murere, malere og elektrikere
  • Være byggeleder og stå for al indbyrdes kommunikation og planlægning

Vi leverer tekniske tegninger og råhus

Byg Selv Huse hjælper dig i gang med at bygge hus for andre. Sammen med kunden tegner vi huset ud fra kundens ønsker og behov, så du fra starten har alle tekniske tegninger. Herefter kan du gå i gang med at finde ud af, hvad du selv kan lave, og kontakte håndværkere som kan lave det, du ikke selv kan.

Vi leverer også et råhus i kvalitetstræ, lavet som elementer, der blot skal samles på byggepladsen. Døre og vinduer er monteret i elementerne. Det tager kun en enkelt dag at samle elementerne til råhuset, og det er dig, der står for at samle råhuset (eller skaffe håndværkere, der kan samle det), mens vi sender en byggeleder, der kan vejlede og tjekke, at alt er samlet rigtigt.

Fordelene ved vores råhuse er, at de er produceret i vores produktionshal og derfor ikke har været udsat for regn eller fugt. Råhuset samles på en enkelt dag, og undertaget kan monteres på 3-4 dage, så råhuset er helt lukket (Læs mere om vores råhus her). Derefter kan du begynde at lægge tag, lave skillevægge og alt det andet, som skal til for at færdiggøre huset.

Få råmaterialer med store rabatter

Da vi har en stor produktion, får vi store rabatter fra vores leverandører. Det kan også komme dig til gode! Når du samarbejder med Byg Selv Huse A/S får du nemlig mulighed for at købe råmaterialer direkte fra vores leverandører uden fordyrende mellemled – deres pris er jeres pris.

Vi gør det altså nemmere for dig som har en mindre håndværkervirksomhed at håndtere en stor ordre som en totalentreprise på et nybyggeri. Når du samarbejder med Byg Selv Huse A/S får du alle nødvendige tekniske tegninger, råhuset samt råmaterialer til husbyggeriet, så du kan fokusere på fagentrepriserne og byggestyringen.

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan du bedst kommer i gang med at bygge for andre.​

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92