Byg et sommerhus

- Skab det perfekte fristed med et Byg Selv Sommerhus

Sommerhuset er et fristed for mange mennesker. Det er en rolig oase i en travl hverdag. I sommerhuset kan du slappe af, lade batterierne op og nyde de skønne omgivelser. Med et Byg Selv Sommerhus får du et sommerhus, der passer perfekt til dine behov!

Men der er flere fordele ved et Byg Selv Sommerhus. Når du bygger selv, kan du typisk spare omkring 25-33 % af byggeomkostningerne. Bygger du et sommerhus i samarbejde med Byg Selv Huse A/S, bestemmer du selv, hvordan dit sommerhus skal se ud, hvor stort det skal være, og hvilke materialer der skal bruges. Du kan læse mere om konceptet bag Byg Selv Huse A/S her.

Byg Selv Huse A/S har mange års erfaring med at bygge sommerhuse og kender til de særlige krav, der er til sommerhuse. Typisk vil der være fri natur tæt på eller rundt om dit sommerhus. Det tager Byg Selv Huse A/S højde for, når vi sammen tegner dit nye Byg Selv Sommerhus.

Tegn og byg det sommerhus, du drømmer om

​Når du har besluttet dig for at bygge et sommerhus, laver vi sammen en tegning af dit Byg Selv Sommerhus. Tegningen tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og behov. Samtidig får du også et uforpligtende tilbud på indkøb af materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled. Vi kalder det vores grundpakke. Læs mere om grundpakken her

Du kan vælge at bygge et vinkelhus eller et længehus – du bestemmer selv, hvilken form og størrelse, dit Byg Selv Sommerhus skal have.

Det behøver ikke være svært at bygge et sommerhus

​Byg Selv Huse A/S står for alle tegninger, tekniske papirer og beregninger, så du kan koncentrere dig om at bygge det sommerhus, du ønsker.

Du behøver ikke at være håndværker for at bygge et sommerhus, men det er en fordel, at du kan gøre nogle ting selv. Tag testen og find ud af, hvilken byg selv-type du er, og hvad du skal gøre for at komme i mål med dit Byg Selv Sommerhus.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92