Byg selv træhus har vi kompetencerne til at hjælpe med

Har du en drøm om at bygge et træhus i ægte svensk stil? Hvorfor så ikke gøre det selv, så du sikrer, at huset bliver lige, som du ønsker det? Byg selv træhus og modtag professionel hjælp fra Byg Selv Huse A/S. Vi varetager alle opgaver afhængig af dine behov. Vores kunder kan både være private og erhvervskunder fra Hornsherred, Nordsjælland, Sjælland og resten af Danmark.

Vi er et firma med mange års erfaring inden for nybyggeri. Derfor har vi de rette kompetencer, som gør os i stand til at hjælpe med alverdens opgaver på området. Vi varetager alt fra A til Z, hvor vi eksempelvis kan stå for:

  • ​Tegninger
  • ​Materialer
  • ​Byggegrund
  • ​Diverse byggetilladelser
  • ​Budget fra bank

Få et træhus, der opfylder alle dine drømme

Byg selv træhus med hjælp fra os, og få et hus som opfylder alle dine drømme. Det vigtigste for os er, at vi hjælper kunden med at realisere alle behov og ønsker på den bedst mulige måde. Derfor rådgiver og vejleder vi altid gerne under hele byggeprocessen.

Et træhus er en bolig med et helt særligt æstetisk og stilrent udtryk. Der er en særlig hyggelig atmosfære omkring et træhus, hvilket ikke kan opnås med et hus af mursten. Vi er altid klar til at realisere dine boligdrømme til en attraktiv pris, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp.

Kontakt os ved spørgsmål om byg selv træhus

Byg selv træhus til en fordelagtig pris, og få kompetent hjælp til de svære opgaver lige her hos os. Vi overholder alle vores aftaler og sikrer holdbare løsninger hver gang.

Du kan kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på e-mail:kd@bygselvhuse.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92