Levering af råhus til private og erhvervskunder

​Byg Selv Huse A/S tilbyder professionel levering af råhuse til alle slags byggeprojekter. Vores firma dækker hele Danmark, og vi servicerer både private kunder og erhvervskunder, som kunne tænke sig en nemmere og hurtigere byggeproces.

Et råhus er den ideelle løsning til dig, som ikke ønsker at lave hele huset fra bunden. Vi tilbyder levering af råhus, så du slipper for selv at skulle sætte vægge op, støbe fundament og andre omfattende opgaver. Vi sørger med andre ord for, at alle de grundlæggende elementer af dit nye hus er i orden.

Stå selv for det indvendige arbejde ved levering af råhus

Der er mange fordele ved at få et råhus i stedet for at skulle bygge helt fra bunden: Du slipper for mange omfattende opgaver, og du kan hurtigt komme i gang med indretningen af huset og selve det indvendige arbejde.

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på at modtage et råhus af høj kvalitet, og hvor tingene er professionelt lavet. Du er med andre ord garanteret et dejligt hus, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for levering af råhus? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Kontakt os på telefon: 23 92 92 92 eller på e-mail: kd@bygselvhuse.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92