Jeg kan lave det meste selv på mit Byg Selv Hus

- Du kan spare mange penge på dit Byg Selv Hus, når du kan lave det meste selv

Måske er du uddannet håndværker, byggeleder eller har en anden byggefaglig baggrund. Uanset hvad kan du lave meget eller det meste selv på dit Byg Selv Hus.

Du kan for eksempel:

  • ​Lave noget af byggearbejdet selv
  • ​Benytte dig af dit håndværksfaglige netværk og få fordelagtige priser på det, du ikke selv kan lave
  • ​Stå for byggeledelsen på dit Byg Selv Hus


Det er en stor fordel for dig, at du kan lave meget eller det meste selv. På den måde sparer du nemlig mange penge på dit Byg Selv Hus. Det er klart, at jo mere af arbejdet du gør selv, jo flere penge kan du spare på dit Byg Selv Hus. Faktisk kan du spare cirka 33-50 %, hvis du har et godt netværk af håndværkere.

Sammen tegner vi dit drømmehus

Har du fået lyst til at bygge selv, så kontakt Byg Selv Huse A/S og lad os sammen finde ud af, hvordan du kommer bedst i gang med at bygge selv.

Vi starter med et møde, hvor vi sammen tegner dit drømmehus ud fra dine ønsker og behov. Du går fra mødet med alle tekniske tegninger og et tilbud på materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled. Vi kalder det vores grundpakke, og du kan læse mere om grundpakken her.

Hvorfor bygge i samarbejde med Byg Selv Huse A/S?

Byg Selv Huse A/S hjælper dig godt i gang med dit Byg Selv Hus. Alt efter behov kan vi hjælpe dig med flere byggetekniske opgaver, så som alle tegninger, tekniske papirer og beregninger. Læs mere om, hvad vi kan gøre her.

Når du bygger i samarbejde med Byg Selv Huse A/S, får du desuden adgang til at købe materialer til indkøbspris. Vi handler stort ind, og det betyder, at vi får materialerne langt billigere, end hvad de normalt koster. Du kan læse mere om fordelene ved at samarbejde med Byg Selv Huse A/S her.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92