Jeg kan lave noget selv på mit Byg Selv Hus

- Sådan kommer du i mål med dit Byg Selv Hus, når du kan lave noget selv

Som byg selv-type kan du lave noget arbejde selv og dermed spare penge, når du bygger dit helårshus eller sommerhus. Det er klart, at jo mere af arbejdet du gør selv, jo flere penge kan du spare på dit Byg Selv Hus. Der er store besparelser ved at bygge selv – du kan spare omkring 25-33 %! Og du behøver ikke at være håndværker for at bygge et hus.

Faktisk er det mindst lige så vigtigt, at du kan:

  • ​Tage styringen på dit Byg Selv Hus (eller købe dig til en rådgiver, som kan hjælpe dig med byggeledelsen)
  • ​Lave en tidsplan (eventuelt i samarbejde med byggerådgiveren)
  • ​Kontakte de nødvendige håndværkere, så som murer, tømrer, maler, elektriker, vvs og kloakmester

Kom godt i gang med dit Byg Selv Hus

Byg Selv Huse A/S hjælper dig godt i gang med dit Byg Selv Hus. Vi tager os af mange af de byggetekniske opgaver, så som alle tegninger, tekniske papirer og beregninger. Læs mere om, hvad vi gør her (link til Det gør vi).

Det betyder, at du kan koncentrere dig om at bygge det hus, du ønsker. Du kan læse mere om, hvad du selv skal stå for med dit Byg Selv Hus her.

Har du fået lyst til at bygge selv, så kontakt Byg Selv Huse A/S og lad os sammen finde ud af, hvordan du kommer bedst i gang med at bygge selv.

Vi starter med et møde, hvor vi sammen tegner dit drømmehus ud fra dine ønsker og behov. Du går fra mødet med alle tekniske tegninger og et tilbud på materialer fra vores leverandører – uden fordyrende mellemled. Vi kalder det vores grundpakke, og du kan læse mere om grundpakken her

Vil du vide mere om, hvordan du bygger et hus?

Lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang med at bygge selv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 23 92 92 92 eller på nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-hvid

Drømmer du om at bygge dit eget hus? Når du bygger i samarbejde med os, får du mange fordele: alle tekniske tegninger, mulighed for at købe råmaterialer med store besparelser og et råhus i kvalitetstræ.

Kontaktoplysninger​

Byg Selv Huse A/S

CVR: 38120085

Tlf.: 23 92 92 92